søndag den 30. september 2012

Numero uno


Første indlæg* kommer kort til at handle om alle de ting, jeg render og forestiller mig, skal på bloggen her.

Fremtidige indlæg kommer både omhandle de ting, jeg har afprøvet i mine praktikker rundt omkring på landets skoler, men også de ting, som jeg bare render og pønser på, jeg skal udsætte alle de stakkels børn for, når jeg er færdig lige her om 1000 år.

Først og fremmest har jeg en forkærlighed for alt, hvad der hedder litteratur. Gerne poesi, hvilket de fleste skoleunger nærer et indædt had til, men hvem hænger sig i detaljer.
Jeg har haft ret gode oplevelser med at undervise i, med og til "poetry slams" som endte med, at eleverne skrev og fremførte deres egne "slams".  Det er min plan, at et af mine første indlæg skal handle om det.
 Metrolitteratur har jeg arbejdet med i forbindelse med- og forlængelse af et emne om novelleskrivning. Det var der mange forskellige muligheder i og skal derfor også nørdes lidt her.
Ligesom moderne kompleks børnelitteratur helt klart skal.
Og gode sangtekster og reklame og kortfilm, men nu har jeg allerede fremhævet så meget, at jeg hellere må få skrevet nogle af de indlæg, i stedet for bare at sidde her og blære løs.

Da jeg endnu ikke er færdig ( blir' man egentlig nogensinde sådan rigtigt det?) skal fremtidige indlæg naturligvis ikke betragtes som "guidelines" eller "færdige produkter" eller noget som helst andet end udtryk for mine tanker, ideer og det faktum, at jeg er hamrende nysgerrig.
*indlæg og ikke anlæg. Vi siger tak til nosy kæreste, der kigger med over skulderen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar